Vraag ons alles

Kas Mai is normaal te huur voor maar € 750 per week inclusief redelijk gebruik van gas, water en licht. Verder zijn Wifi, Kabel TV, beddengoed, strandlakens en transport van en naar het vliegveld inbegrepen. Minimaal verblijf is een week of 7 nachten. De toeristenbelasting en de eindschoonmaak van € 75 zijn niet inbegrepen.

Ja, dat kan indien het huis beschikbaar is. De prijs per maand kan in overleg verminderd worden.

Ja, we hebben goede contacten voor de beste lokale tarieven.

Ja, natuurlijk. Met alle plezier adviseren we je waar je duikuitrusting kunt huren of welke duikschool het beste bij je past.

Tijdens je verblijf is schoonmaak van het huis niet inbegrepen. Vanzelfsprekend kan op verzoek extra schoonmaak, vervanging van beddengoed en handdoeken geregeld worden.

Kas Mai is 10-15 minuten rijden van het vliegveld en Nathalie ontvangt je met de sleutels bij de poort van Finca Verde. Het huis ligt een stukje van de hoofdweg, net ten noorden van Kralendijk en is makkelijk te vinden met de maps.me app en de routebeschrijving in de welkomstbrief. Indien nodig kan Nathalie je ook ophalen bij de luchthaven of het autoverhuurbedrijf.

Nathalie woont vlakbij and zorgt voor Kas Mai wanneer we niet op het eiland zijn. Ze kan je ophalen en brengen naar het vliegveld en zorgt voor dat er een hapje en een drankje koud staat als je arriveert. Heb je vragen over het huis of Bonaire tijdens je vakantie, kan zij je helpen.

Load More

Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen.