instagram

Bonaire

Windsurfen op Lac Baai

Lac Baai, Bonaire, is een van werelds beste plaatsen om te windsurfen. Super omstandigheden en een relaxte eiland sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Rimpelloos ondiep water, stevige aanlandige wind, top leraren en super materiaal creƫren de beste omstandigheden om windsurfen te leren of je technieken te verbeteren.

Bonaire kent vrijwel het hele jaar een van de meeste constante passaat winden. Reken op een geweldige surf ervaring in bijna elke maand met de meeste wind van mei tot augustus en iets minder wind vanaf oktober tot december.

Leer windsurfen bij Windsurf Place en voel je een professional! Het materiaal is klaar en opgetuigd, de medewerkers helpen je met de juiste selectie van plank en zeil, geven je tips en trucs en kunnen zorgen voor lessen. Zij hebben ook veel ervaring om kinderen en beginners te leren surfen. En het huren van supboard of een kajak kan natuurlijk ook.

De gezellige Wind en Surf Beach Bar, gebouwd uit wrakhout en bamboe, verzorgt snacks en lunch gedurende de hele dag en geniet van de beroemde wekelijkse BBQ, live muziek en Happy Hour video sessies.

www.bonairewindsurfplace.com

 

 

Hoe kunnen wij helpen?

Als je meer vragen of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op. We helpen graag.

Reserveer Contact

 

 

Kas Mai © 2023

Realisatie: Studio East x JB2